Het AES paspoort

‘Geef uw kwaliteits-sportpaard het paspoort dat het verdient en geef u op voor AES!’

Het AES paspoort is het meest vooruitstrevende paardenpaspoort ter wereld. Daarnaast is AES het best beschermde paspoort tegen fraude. De linnen cover en de portefeuille van PVC zorgen ervoor dat het paspoort mooi én duurzaam is. Het design van het paspoort ziet er bovendien ook erg fraai uit. 

Het bevat een hoop nieuwe functies die andere stamboeken gewoonweg niet hebben. Neem bijvoorbeeld de QR-code die samenwerkt met de AES app voor Android en iOS. Daarnaast wordt de fokkerij getoond door het scherm op de cover. Op deze manier hoeft u het paspoort niet te openen wanneer u op zoek bent naar een specifiek paard. Alle AES geregistreerde paarden zijn te vinden op onze website en in de AES app. Leden kunnen foto’s, tekst, video’s en resultaten van hun paarden toevoegen in de database. Ook kan er een live verbinding gemaakt worden met Hippomundo, Horsetelex en zelfs de FEI. In de nabije toekomst hopen we dat federaties over de hele wereld spoedig zullen volgen. 


Het AES paspoort

Als het gaat om fraudebescherming loopt AES lichtjaren vooruit op andere stamboeken. Ons papier wordt gewassen in speciale uitvloeiend inkt en bevat zowel een watermerk als fluoric vezels die ook vaak op bankbiljetten worden gevonden. De medische pagina’s zijn geperforeerd met de datum van uitgifte zodat ze niet verwijderd of vervangen kunnen worden zonder dat daar kennisgeving aan vooraf is gegaan. De eerste pagina bevat een validatiehologram en een gedrukte microtekst. Deze tekst is alleen leesbaar onder een vergrootglas of microscoop en kan dus ook niet worden gekopieerd. Al deze nieuwe functies en beveiligingen maken het AES paspoort een document voor de toekomst.