AES Approved henst Hilton tweede in het 1.40m!

Tuesday, November 15

AES Approved henst Hilton tweede in het 1.40m!

AES Approved hengst Hilton (Untouched x Berlin) wordt tweede in het 1.40m in Oosteind afgelopen zondag met amazone Sammy-Jo Smit!
 
De 10-jarige vos hengst komt uit de Hagedoorn stam, merrielijn 46, fokfamilie 232. Hilton's moeder Zeville fokte meerdere sportpaarden, waaronder Einstein (v. Diarado), die onder de franse ruiter Benoit Cernin werd uitgebracht in het 1.50m.
Daarnaast sprong overgrootmoeder Sevilla (Heartbreaker x Lancer II) op 1.40m niveau.
 
Vader Untouched bewees zich met Nick Skelton en Ben Maher in de sport op het allerhoogste niveau en was genetisch gezien een briljant exemplaar. Vader Untouchable voert het waardevolle bloed van Hors la Loi II en Heartbreaker en presteerde op het hoogste niveau.
 
De moederlijn van Untouched is uniek; moeder Cantate Touch sprong op internationaal Grand Prix-niveau onder Ben Schröder en won onder meer de Grote Prijs van Modena.
 
Untouched zijn grootmoeder Classic Touch is zonder meer de meest speciale merrie. Onder Ludger Beerbaum won deze wereldberoemde merrie Olympisch goud in Barcelona in 1992. In de fokkerij heeft zij zich ook waargemaakt met naast Cantate Touch ook de internationale springpaarden Jewel’s Exclusive Touch en Jewel’s Carat.
 

 


Terug