Wolfshoeve's Go on Top MP eerste in tussenstand WK selectie dressuurpaarden Belgie

Thursday, May 11

Wolfshoeve's Go on Top MP eerste in tussenstand WK selectie dressuurpaarden Belgie

Inmiddels zijn de selecties voor het WK jonge dressuurpaarden vollop in gang. In de 6 jarige competitie te België gaat AES Approved hengst WOLFSHOEVE'S GO ON TOP MP ruimschoots aan de leiding. Onder Brecht D'Hoore ging de imponerende Go on Top er al tweemaal met de overwinning vandoor. Dit met scores van 73,542% en 75,458%. De hengst is in Nederlands eigendom (Annemieke en Dominique van der Horst) en staat ter dekking bij Hengstenhouderij Jespers. 

WOLFSHOEVE'S GO ON TOP MP imponeerd met zijn sterke stap, expressieve draf en uitmuntende galop. De hengst blinkt uit in souplesse welke hij ook doorgeeft aan zijn nakomelingen. In 2016 zijn zijn eerste veulens geboren, deze lijken te beschikken over maat en kwaliteit in het bewegingsmechanise. 

De Belgische selectie bestaat uit 7 wedstrijden waarop 4x de Preliminaire proef en 3x de Finale proef wordt uitgeschreven. De 4 beste resultaten tellen, welke uit 2 Preliminaire en 2 Finale proeven moeten bestaan. Alle Preliminaire selecties zijn inmiddels verreden.

 


Tagged horses: WOLFSHOEVE'S GO ON TOP MP


Terug