Dr. Eva-Maria Broomer vice-voorzitter van het WBFSH!

Thursday, October 15

Dr. Eva-Maria Broomer vice-voorzitter van het WBFSH!

Het is een groot genoegen aan te kondigen dat onze stamboekvertegenwoordiger, Eva-Maria Broomer, gisteren verkozen is tot Vice President van de World Breeding Federation. Er waren vier kandidaten voor twee posities in het bestuur voor het toezicht houden op de fokkerij afdeling en de afdeling voor ontwikkeling. Eva en Paul Hubert van de Selle Francais kregen het hoogste aantal stemmen.

Eva haar nominatie werdt ondersteund door het KWPN, waarvan de fokdirecteur, Ralph van Venrooij, lid zal worden van het bestuur van de WBFSH.

Eva kijkt uit naar deze nieuwe samenwerking: "We zijn iedereen zeer dankbaar die op ons heeft gestemd en ons heeft gesteund in deze nominatie. Ik ben vooral blij met onze samenwerking met het KWPN en kijk uit naar de samenwerking met Ralph. We zijn beide zeer enthousiast en staan open voor het bevorderen van een bredere gedachtegoed van internationale samenwerking ten behoeve van alle fokkers".

AES-directeur Joris van den Oetelaar: "We zijn erg trots dat er voor het eerst een Vice President uit het Verenigd Koninkrijk in het bestuur van de WBFSH zit. Eva heeft niet alleen ontzettend hard gewerkt voor ons stamboek, maar ook voor de Britse fokkerij in zijn geheel en laat zien wat er kan worden bereikt als we samenwerken. Zij en Ralph zullen veel nieuwe ideeën en energie in de organisatie brengen".

 


Terug