AES goed vertegenwoordigd in de 7-jarige rubriek op de Belgische Kampioenschappen in Lier!

Tuesday, August 2

AES goed vertegenwoordigd in de 7-jarige rubriek op de Belgische Kampioenschappen in Lier!

Afgelopen zondag werd het AES goed vertegenwoordigd in de 7-jarige rubriek op de Belgische Kampioenschappen in Lier.
 
Maar liefst 5 combinaties plaatste zichzelf in de top 10! 
 
Thibeau Spits en zijn AES hengst Impress-K van 't Kattenheye Z (Indoktro K van 't Kattenheye x Vagabond de la Pomme) eindigde op een 4de plek.
 
De AES Approved schimmel hengst Pickup de Rase (Jingo Di Dieu d' Arras x Le Tot de Semilly) wist eveneens foutloos de finish te halen in de eerste manche met ruiter Marie Foulon en nam met deze prestatie een 5de plek in beslag.
 
Ook Mathieu Bourdeaud'hui wist de balken in de lepels te laten liggen met zijn AES ruin Prianti de Tiji (Don't Touch Tiji Hero x Echo van 't Spieveld) en sleepte hiermee een 7de plek binnen.
 
AES hengst Ecuador DW Z (El Torreo de Muze x Quasimodo vd Molendreef) en Thomas de Wit plaatste zichzelf na een foutloze eerste omloop op een 9de plek.
 
Simon Prouve en zijn AES'er Final Touch de Tiji (Don't Touch De Tiji Hero x Quick Star) behaalde één tijdfout en wist hiermee een 10de plaats binnen de finale van het Belgische kampioenschap op te eisen.

Tagged horses: ECUADOR DW Z FINAL TOUCH DE TIJI IMPRESS-K VAN 'T KATTENHEYE Z INDOKTRO K VAN'T KATTENHEYE PICKUP DE RASE PRIANTI DE TIJI SEA COAST DON'T TOUCH TIJI HERO


Terug