AES Springpaarden uitstekend van start op het Europees Kampioenschap in Aken

Wednesday, August 19

AES Springpaarden uitstekend van start op het Europees Kampioenschap in Aken

 

 

Wij zijn trots op de uitstekende prestaties van onze AES geregistreerde paarden en AES gekeurde hengsten, welke nog steeds de ranglijsten domineren van internationale Grand Prix wedstrijden en nu uitstekend van start gaan tijdens de eerste dag van het Europees Kampioenschap in Aken, Duitsland.

Na een adembenemende ronde waarbij iedereen op het puntje van zijn stoel zat, werd Joe Clee met zijn AES goedgekeurde hengst UTAMARO D'ECAUSSINES 3e, gevolgd door Gregory Whatelet met de AES goedgekeurde hengst CONRAD de Hus op een 4e plaats. Hierbij worden ze gevolgd door Bertram Allen en zijn AES gefokte merrie MOLLY MALLONE V die de dag eindigde op een 5e plaats. Ben Maher en zijn AES gefokte merrie DIVA II (DIVA) eindigde op een 7e plaats.

In de eerste felle ronde van deze competitie reden Jessica Mendoza en haar AES merrie SPIRIT-T een zeer snelle ronde maar kregen helaas 8 strafpunten nadat 2 balken vielen. Zij staan momenteel op de 56ste plaats gevolgd door Pieter Devos en zijn AES ruin DYLANO (BENTO V/D BOSHOEVE) die momenteel op plaats 68 staan.

Wij zijn zeer trots dat na deze spannende felle eerste ronde 4 van de top 10 paarden AES geregistreerd of gekeurd zijn en wij willen dan ook de toegewijde fokkers, eigenaren, trainers en ruiters feliciteren met hun succes!

 


 

 

 


Tagged horses: CONRAD DIVA II (DIVA) DYLANO (BENTO V/D BOSHOEVE) MOLLY MALLONE V SPIRIT-T UTAMARO D'ECAUSSINES


Terug