AES’er Cristo Beech zeer succesvol in Ocala WEC

Monday, January 17

AES’er Cristo Beech zeer succesvol in Ocala WEC

Afgelopen weekend werd tijden de WEC Winter Spectaculair Show in Ocala de 145m rubriek verreden. Aaron Vale kwam aan start met zijn AES’er Cristo Beech (Its The Business x Cantero). Met maar liefst een voorsprong van 3 seconden mochten ze de winst in ontvangst nemen. 

In een sterk deelnemersveld waarin slechts 3 deelnemers foutloos bleven over zowel het parcours als de barrage, wist Aaron Vale de concurrenten achter zich te houden en het prijzengeld van maar liefst $15000 binnen te slepen. 

Deze 11 jarige vos werd gefokt in de UK en is een nakomeling van de AES Elite hengst Its the Business (v. Jasper x Le Mexico), die zelf actief was op het allerhoogste niveau. It’s the Business bracht maar liefst 3 paarden die 1.60 hebben gelopen, waaronder Back in Business, Chain Reaction en Rambo III. Ook bracht bij meerdere 1.50 en 1.45 springende paarden. 

Daarbij loopt de volle broer van Cristo Beech op dit moment succesvol de 150 rubrieken door. Deze Pinheiro Beech is geboren in 2009 wordt uitgebracht door Harry Wainwright (GBR). 


 


Tagged horses: BACK IN BUSINESS CHAIN REACTION CRISTO BEECH ITS THE BUSINESS PINHEIRO BEECH


Terug