Enzo de Hus AES kampioen voorjaarskeuring

Saturday, March 25

Enzo de Hus AES kampioen voorjaarskeuring

 

De voorjaarskeuring op 25 maart werd druk bezocht. Ook nu kwamen er weer goede hengsten in de baan. Dit leverde 3 Approved hengsten, 16 Licensed hengsten en 5 Registered hengsten op. De driejarige Frans gefokte ENZO DE HUS werd uitgeroepen tot kampioen.

ENZO DE HUS van eigenaar Team Nijhof is gefokt uit de merrie U Spirit (Baloubet de Rouet x Zeus), een halfzus van Tinka's Boy en een volle zus van Vantiels Esprit, de moeder van Carrera VDL.
Verder kwamen in de kampioenskeuring de jeugdige hoogbenige hengst TAO D'OUILLY Z van Stoeterij Black Horse en de degelijke hengst OTELLO van Stal Harrie Theeuwes in de baan.

Approved
De juryleden Kees van den Oetelaar, Bert van den Oetelaar, Koen Olaerts, Robbert Ehrens en Robin Beekink gaven 3 hengsten de status Approved. De kampioen van vorig jaar NE-PRESIDENT VAN KOEKSHOF werd nu voorgesteld onder het zadel en mocht deze status in ontvangst nemen. Ook de hengsten CASAGO II van eigenaar Martien van der Bruggen en I'MTORIUS VAN DE OSSEWEIDE van eigenaar Hylke de Jong werden onder het zadel voorgesteld en kregen de status Approved.


Licensed
In totaal werd er 1 pony goedgekeurd. Het gaat hierbij om MEIDOORN HOEVE RONALDINHO van Jillian Struger en Carlo van Kaathoven. Deze ponyhengst kreeg de status Licensed. 
De volgende paarden kregen ook de status Licensed:
JUNIOR CEASAR RC van Ralph en Peter Coolen
ENZO DE HUS van Team Nijhof
CHERKASY D Z van Stal Harrie Theeuwes
OBI-WAN van Dries Lammens
TANGO VAN HET EXELHOF Z van Werner Essers
OXER VAN DE BOORTOREN van Erny van den Berg en Bjorn Gelissen
TAO D'OUILLY Z van Stoeterij Black Horse
DIASINI HB Z van Daan Dehandschutter
OTELLO van Stal Harrie Theeuwes
GUISEPPE VD TOJOPEHOEVE Z van Benjamin Geysen
JORN VDL van VDL Stud
QUICK NICK van C.A.M. van den Oetelaar
OTHELLO VAN 'T DAUWHOF van De Roshove NV
OURAGAN OF THE PADDOCKS van Werners Essers en Johan Schutters
BLIKSEM MC QUEEN 111 Z van Stal Harrie Theeuwes

Registered
CRèME DE LA CRèME DI LUNA van Stal di Luna
COBACOBANA DRUM VH JUXSCHOT Z van C. Vermeiren
IVANHOE van B.G. Jansen-Smit
OKE JON van Dirk Mertens
JIMMY van P. Kemper - Nijmeyer
 

 

 

 


Tagged horses: BLIKSEM MC QUEEN 111 Z CASAGO II CHERKASY D Z COBACOBANA DRUM VH JUXSCHOT Z CRÈME DE LA CRÈME DI LUNA DIASINI HB Z ENZO DE HUS GUISEPPE VD TOJOPEHOEVE Z I'MTORIUS VAN DE OSSEWEIDE IVANHOE JIMMY JORN VDL JUNIOR CEASAR RC MEIDOORN HOEVE RONALDINHO NE-PRESIDENT VAN KOEKSHOF OBI-WAN OKE JON OTELLO OTHELLO VAN 'T DAUWHOF OURAGAN OF THE PADDOCKS OXER VAN DE BOORTOREN QUICK NICK TANGO VAN HET EXELHOF Z TAO D'OUILLY Z


Terug