Gipsy's Micky McDreamy B-K gekroond tot pony kampioen op de AES hengstenkeuring!

Tuesday, April 4

Gipsy's Micky McDreamy B-K gekroond tot pony kampioen op de AES hengstenkeuring!

We kijken terug op een prachtige hengstenkeuring! In deze editie van de voorjaarskeuring werd voor het eerst een pony kampioen gekroond. 
 
Gipsy's Micky McDreamy B-K (Goliath van de Groenweg x Kantje's Korporaal 208) van fokker Bibi Kim Kortrink won deze eretitel. Hij is een veelbelovende en complete zoon van de bekende top pony W-Gipsy, die lang internationaal op het hoogste niveau heeft gepresteerd.
 
Als stamboek zijn we verheugd om Gipsy's Micky McDreamy B-K aan onze pony fokkers te kunnen aanbieden. Hij heeft een top afstamming, beide ouders hebben zich meer dan bewezen in de sport, en hij is paard gemaakt om te zien qua model. Een pony met veel potentie en voorzichtigheid! Aldus Koen Olaerts.
 
Leuk weetje: Sinds haar 9e levensjaar is de moeder van de kampioen (W-Gipsy) in bezit van de familie Kortrink. Bibi Kim heeft W-Gipsy tot 2008 internationaal met veel succes op het hoogste niveau uitgebracht. Na haar carrière is ze als fokmerrie ingezet, waarbij ze zowel paard- als pony nakomelingen heeft gebracht met behulp van draagmerries.

Tagged horses: GIPSY'S MICKEY MCDREAMY B-K


Terug