Lizziemary wint 1.60 rubriek met een prijzenpot van € 113.790,-

Monday, February 25

Lizziemary wint 1.60 rubriek met een prijzenpot van € 113.790,-

In Wellington wist Lizziemary de 1.60 rubriek te winnen met haar ruiter Danielle Goldstein, gefokt door M. Dawson. Deze overwinning leverde de combinatie maar liefst € 113.790,- op. Op dit zelfde evenement werd Billy Dorito 3ein de 1.45 rubriek met zijn ruiter Darragh Kenny, gefokt door Donal Barnwerll, ook deze combinatie kreeg een mooie geldprijs van €4.785,-

Ook de accommodatie de Peelbergen in Kronenberg stond weer in het teken van de diverse springrubrieken.  Onze AES paarden hebben daar goed gepresteerd o.a. Pinheiro Beech met zijn ruiter Harry Wainwright, gefokt door GG Horses LLP wist derde te worden in de 1.45 rubriek.

Er werd goed gepresteerd door de bij ons geregistreerde Hello Franklin, (VH Jalisco), hij wist met zijn ruiter Scott Brash, gefokt door Amanda Mcglynn, de rubriek 1.40 te winnen in Olivia – Valencia.

Op deze zelfde wedstrijd wist OS Meursault de 5 jarige rubriek twee keer te winnen met zijn ruiter Eoin Gallagher, gefokt door Oaikingham Farm & Stud.

AES Geregistreerde Billy Fleance werd 2ein de 1.40 rubriek met zijn ruiter Jessica Dimmock, gefokt door Donal Barnwell in Verjer de la Frontera. SFS Vincomte werd in de rubriek 1.45 met zijn Amazone Laura Kraut, gefokt door P. Hales 3e.

In Abu Dhabi wist Jenson 55 met zijn ruiter David Simpson, gefokt door Sven Platt 2ein de 1.60 rubriek en wist hiermee € 10.180,- te winnen. 

Namens het AES willen wij alle ruiters/fokkers en eigenaren feliciteren met deze prachtige resultaten.


Tagged horses: BILLY DORITO BILLY FLEANCE JALISCO JENSON 55 LIZZIEMARY OS MEURSAULT PINHEIRO BEECH SFS VINCOMTE


Terug