Billy Congo zoon Brutus III goede resultaten in Valencia

Monday, January 27

Billy Congo zoon Brutus III goede resultaten in Valencia

Een goede week voor AES geregistreerde Brutus III, zoon van AES goedgekeurde hengst Billy Congo. In Valencia reed Steven Franks met Brutus III meerdere malen in de prijzen. 

In het begin van de week startte zij met een 4e plaats in het CSI 2* 1.40m wat hen om te beginnen €300,- opleverde. Op donderdag werd er wederom een 4e plaats behaald in de CSI 2* 1.45m rubriek en dit was goed voor een bedrag van €2.540,-. Op zondag werd de CSI2* 1.45m Grand Prix verreden en deze werd gewonnen door Luca Maria Moneta die slechts 2.68 seconden sneller was dan Steven Franks met Brutus III en eindigde hiermee op de 6plaats, dit was goed voor €1.397,-. Dit leverde hen in totaal een prijzenpot van €4.237,- op in Valencia.

Meerdere Billy Congo nakomelingen presteerde goed in Valencia. Zo behaalde ook Billy Ginger (Billy Congo x Gladstone) onder Steven Franks de 2e plaats in het CSI2* 1.30m. Billy Be Merry (Billy Congo x Kannan) plaatste zich meerdere dagen vooraan in de prijzen in de CSI1* 5 jarige paarden. In de CSI1* 6 jarige paarden was het Billy Clairet (Billy Um Bongo x Cevin Z) die dagelijks de ereronde mocht maken.

(Foto Billy Congo)


Tagged horses: BILLY BE MERRY BILLY CLAIRET BILLY CONGO BILLY GINGER BILLY UM BONGO BRUTUS CEVIN Z KANNAN GFE


Terug