AES’er Hearts Destiny wint CSI3* 1.50m Grand Prix

Monday, March 9

AES’er Hearts Destiny wint CSI3* 1.50m Grand Prix

De 11-jarige AES’er Hearts Destiny (Heart Throb x Rabino) wint de CSI3* Grand Prix in Vejer de la Frontera tijdens de Sunshine Tour. Onder het zadel van Holly Smith was Hearts Destiny in een barrage waarin 15 combinaties aan de start kwamen de snelste. In een tijd van 39.25 seconden kwamen ze over de finish en zo lieten ze Pedro Veniss met Boeckmanns Lord Pezi Junior naar een 2e plaats zakken die in een tijd finishte van 39.98 seconden. Met het winnen van de CSI3* Grand Prix over 1.50m wint deze combinatie maar liefst € 12.775,-

Eerder die week behaalde Holly Smith met Hearts Destiny al een 4e plaats in een 1.50m rubriek wat ook al een prijzenpot opleverde van € 2.540,-. In deze rubriek mocht als 6e de AES'er SFS Vincomte (Veni-Vidi-Vici x Magic Darco) zich opstellen die gereden werd door Anthony Condon. 

Holly Smith is een Britse ruiter die op de shortlist staat om later dit jaar mee te doen aan de Olympische Spelen in Tokio. Ze doet regelmatig mee aan de Sunshine Tour en staat vaak bovenaan in het klassement. 

Bekijk hier de uitslag


Tagged horses: HEART THROB HEARTS DESTINY MAGIC DARCO SFS VINCOMTE VENI-VIDI-VICI V


Terug