Constantino Van't Ravennest wint 7-jarige hengstencompetitie!

Tuesday, March 14

Constantino Van't Ravennest wint 7-jarige hengstencompetitie!

Zaterdagmiddag vonden de finales plaats van de Lannoo Belgian Stallion Competition. Azelhof in Lier zorgde voor een mooie finale en er werd er goed gesprongen door de AES goedgekeurde hengsten. 

Constantino Van't Ravennest (Cornet Obolensky x Casall) was de aller beste na 4 wedstrijden bij de 7-jarige en kwam als winnaar naar voren door over 4 wedstrijden constant te blijven presteren onder het zadel van Wim Vinckx. 

Wim Vinckx over de winnaar van de zevenjarige hengsten: Constantino Van't Ravennest is een bijzonder voorzichtige hengst. Hij heeft een fantastische instelling en hij wil altijd nul-springen. Als je de resultaten van deze hengst zou gaan opzoeken, dan zou je er van versteld staan, hoeveel keer hij al foutloos gesprongen heeft, in zijn nog jonge carrière.

Onder het zadel van Peter Boelens liep Nobel van de Vrombautshoeve Z naar een 4e plaats in het eindklassement. Deze combinatie werd ook al 2e tijdens de tweede Manch in Zellik.  Calief Topfok, gereden door Steven van Meersche kwamen uit op een 6e plaats. Quistello HW, gereden voor Daan Bernaerts maakt de top 10 compleet.
 


Tagged horses: CALIEF TOPFOK CONSTANTINO VAN'T RAVENNEST NOBEL VAN DE VROMBAUTSHOEVE Z QUISTELLO HW


Terug