Magic Coconut vastgelegd voor de eventingsport!

Monday, March 4

Magic Coconut vastgelegd voor de eventingsport!

De 7-jarige Magic Coconut is ondergebracht in een syndicaat waardoor Renske Kroezen de komende vier jaren verzekerd is van een goed eventingpaard. Maar liefst acht mensen hebben de krachten gebundeld.

‘Het is altijd mijn doel geweest om ervoor te zorgen dat goede paarden beschikbaar kunnen blijven voor goede Nederlandse ruiters,’ zegt initiatiefnemer René van der Leest van de Dutch Eventing Stables. ‘Heel fijn dat het met Magic Coconut gelukt is. Het zijn allemaal mensen die heel erg betrokken zijn bij de eventingsport èn bij Renske. We gaan letterlijk en figuurlijk samen op reis, dat lijkt me heel gezellig. Ik doe zelf mee met mijn zoon, maar ook Mark Jespers en Renske Kroezen en haar ouders Berend en Marita, Annemarie van Merkestijn en Jan van Boldrik.’

Magic Coconut is een zoon van Carrera VDL uit  internationale eventingmerrie Coconut Girl (Coconut Grove XX x Zortin) van Patrick Verbakel. Eerder werd Magic Coconut goedgekeurd bij het AES maar inmiddels is hij geruind en alleen via diepvriessperma beschikbaar.


Tagged horses: MAGIC COCONUT


Terug