AES Hengsten domineren 6-jarige rubriek op de Belgische Hengstencompetitie

Tuesday, March 14

AES Hengsten domineren 6-jarige rubriek op de Belgische Hengstencompetitie

 
 
Approved AES hengst Chastain MS (Casall x Cormint) behaald een tweede plaats op de hengstencompetitie in België! Met een derde plek in Lier toegevoegd aan het totaal, weet de hengst en zijn ruiter Frederik Dekens een knappe overall prestatie neer te zetten met alleen maar 0 rondes.
 
De eindoverwinning en titel van kampioen ging naar Rockit-K van 't Kattenheye (Cornet Obolensky x Kannan). Zij behaalden evenveel punten als Chastain M, maar de einduitslag in de finale was bepalend.
 
Op de derde plaats in de ranglijst vinden we de AES goedgekeurde hengst Kiss and Jump Tag Z (Kannan x van Gogh) en ruiter Boy Peels. Ook Wim Vinckx en zijn AES goedgekeurde Zoriano K (VDL Zirocco Blue N.O.P. x Colman) hebben een prachtige vierde plaats behaald.
 
De vijfde plaats is voor de AES goedgekeurde hengst Raphael van de Ceulshaegen (Perigueux x Nonstop) met Mathieu Bourdeaud'Hui als ruiter. En tot slot maakt AES goedgekeurde hengst Despacito HW Z (Dominator 2000 Z x Parco) met ruiter Geoffrey Geerts de lijst compleet op de zesde plaats.
 
 
 

Tagged horses: CHASTAIN MS DESPACITO HW Z KISS AND JUMP TAG RAPHAEL VAN DE CEULSHAEGEN ZORIANO K


Terug