Druk bezochte AES Opwaardeerkeuring in Asse, België.

Thursday, January 4

Druk bezochte AES Opwaardeerkeuring in Asse, België.

 
Met een indrukwekkende opkomst van 56 deelnemers namen talrijke hengsten deel om hun status te verbeteren in de leeftijdscategorieën van 4 tot en met 7 jaar. Niet minder dan 35 hengsten van 4 jaar oud verschenen aan de start, waarvan ongeveer de helft met succes werd opgewaardeerd.

Hieronder vindt u de lijst van de vierjarige hengsten die zijn goedgekeurd:
Olliver van Duyversputten (pony)
 
Enkele 4-jarige hengsten gingen wel van de status Registered naar Licensed:
Booster (pony)
Asco Lux Z

In de categorie voor 5-jarige paarden stonden er 14 namen op de startlijst, hiervan werden 10 hengsten Approved bevonden:
On Top BK
C'est Chic van de Yzervallei Z
Touran D'Impde
Topgun NS 
Del Mundo 
Nox DK de Flandrio Z 
Citation Darley Z
Tiscendro van de Hoge Weide
The Lewis van het Heidehof
Bellini Z

De hengst Treasure Boy ging van Registered naar Licensed.

In de leeftijdscategorie van de 6 jarige kwamen er 6 hengsten aan start, daarvan werden er 4 opgewaardeerd en behaalde daarmee de status Approved: 

Sensation van ‘t Grouwenhof 
Ithac Express
Shaq Attack H M Z
Damiro de Roulard 

Een enkele 7 jarige werd getoond, namelijk Romantico van het Hellehof, de hengst toonde veel inzet en vermogen. Dit werd beloond met een opwaardering naar Approved waardoor hij onbeperkt mag dienen als dekhengst.
 


Tagged horses: ASCO LUX Z BELLINI Z BOOSTER C'EST CHIC VAN DE YZERVALLEI Z CAYENNE PEPPER TER LINDEN Z CITATION DARLEY Z CURTIS S DAMIRO DE ROULARD DEL MUNDO ELIO VAN DE NEERHEIDE Z GLAMOUR DE VILLÉE Z ITHAC EXPRESS KEPT SECRET DE L' AMITIÉ Z LE BELLE HOMME Z MAD MAX 2G Z MR. UNDERCOVER G Z NOX DK DE FLANDRIO Z OLLIVER VAN DUYVERSPUTTEN OLYMPE D'AGR ON TOP BK ROMANTICO VAN HET HELLEHOF SENSATION VAN 'T GROUWENHOF SHAQ ATTACK H M Z THE LEWIS VAN HET HEIDEHOF TISCENDRO VAN DE HOGE WEIDE TOPGUN NS TOURAN D'IMPDE TREASURE BOY UDO VAN DE BEEMDEN UDO VAN DE KETSE UFO VAN HET MOLEHOF UGO VAN DE CEULSHAEGEN ULTIMATE STAR V/D SCHELPENHOEVE ULTRA FLIP DE MUZE UNDERCOVER VAN HET BOKT TAG UNIQUE D'HOUTEM UPSAKE VAN ST ANNEKE


Terug