AES merrie Nibeley Union Hit opgenomen in het Brits Junioren Team Dressuur

Wednesday, January 12

AES merrie Nibeley Union Hit opgenomen in het Brits Junioren Team Dressuur

Nibeley Union Hit (Nibeley Union Jack x Sandro Hit), merrie geboren in 2007 is samen met Myles Graham opgenomen in de Britse U21 International Pathway 2022-selectielijst voor Junioren. Sinds juli 2021 vormen zij een combinatie en wisten gelijk goede resultaten te boeken met als hoogtepunt het winnen van de Aintree High Profile show, U21 divisions junioren rubriek met een score van 71,26%. 

De voorlopige U21 International Pathway 2022-selectielijst is bekendgemaakt na belangrijke shows eind 2021. Deze combinatie heeft voldaan aan de scorecriteria om internationaal uit te komen en een duidelijke vorm te hebben voor de teamselectie voor het huidige competitieseizoen en voor toekomstige kampioenschappen.

Nibeley Union Hit is geen onbekende in de internationale dressuurwereld. Onder Rebecca Bell, dochter van eigenaresse Caroline Bell heeft deze merrie een fantastische carrière achter de rug. Er werden zowel nationale als internationale successen behaald en mochten Groot Brittannië vertegenwoordigen op het Europese Kampioenschap in 2019. Zij mochten hiervoor de Britse Dressage troffee in ontvangst nemen voor beste Britse presentatie in de team test.


Tagged horses: NIBELEY UNION HIT NIBELEY UNION JACK


Terug