AES Veulenkeuring op 29 augustus

Monday, July 20

AES Veulenkeuring op 29 augustus

De AES veulenkeuring staat gepland! Op zaterdag 29 augustus zal de keuring plaatsvinden op de Molenheide in Schijndel. 

U kunt uw AES geregistreerde veulen inschrijven via Mijn AES, door een e-mail te versturen naar [email protected] of bellen naar het AES kantoor via het nummer; 073 - 690 75 73.

Is uw veulen nog niet geregistreerd? Meld u dan aan door dit formulier ingevuld naar ons op te sturen, dit kan zowel per e-mail als per post. 

Deze keuring is uitsluitend voor AES geregistreerde veulens en voor veulens waarvan bij aanvang van de keuring de registratiedocumenten worden ingeleverd. Alle veulens worden door een vakkundige jury beoordeeld en linear gescoord. Deelnemende veulens worden linear gescoord en krijgen ook punten voor de verschillende gangen en exterieur, het veulen met de hoogste punten is de winnaar.

Er is een prijzenpot beschikbaar van €1000.- waarvan €500.- naar het beste veulen zal gaan. Volgprijzen zijn €250.-, €125.-, €75.- en €50.- 

Deelname aan deze veulenkeuring bedraagt €50,-. 

Er is ook de mogelijkheid om uw veulen na de beoordeling gratis te laten schetsen en chippen op voorwaarde dat u het dekbewijs en het ingevulde schetsformulier direct op het secretariaat inleverd.

Graag zien wij u op 29 augustus op de AES veulenkeuring!

De Molenheide
De Heikampen 7
5482 ZR Schijndel
www.de-molenheide.nl


Terug