Warrior’s Glory succesvol onder Alexander Housen

Wednesday, June 15

Warrior’s Glory succesvol onder Alexander Housen

De CSI 2* 1.45m Grand Prix van Kronenberg is gewonnen door AES'er Warrior’s Glory (Warrior x Caretino Glory) onder het zadel van Alexander Housen. Met slechts een neuslengte voorsprong bleven ze concurrent Yuri Mansur met Away Semilly voor. De winst leverde deze combinatie maar liefst een bedrag van € 6.375,- op.

Sinds kort heeft Alexander Housen de beschikking over Warrior’s Glory, het voormalig succespaard van Kim Emmen. Onder Kim Emmen wist de AES Elite hengst al meerdere grote prijzen te winnen. Nu wordt Warrio's Glory gereden door Alexander Housen en het succes van deze hengst zet zich voort. Op donderdag bleven ze al foutloos over het 1.45 parcours en bezette de 4e plaats. Vervolgens op vrijdag werd er wederom een foutloze ronde neergezet en mocht Warrior’s Glory zich als tweede opstellen. Het verschil met de winnaar Thibeau Spits was slecht 0.03 honderdste van een seconde. 

Op zatedag in de 1.45 GP trok Warrior's Glory aan het langste eind kwam hij het snelste over de finish in een barage met 7 kandidaten. 

Bekijk hier de uitslag
Foto: Warrior's Glory onder Kim Emmen


Tagged horses: WARRIOR'S GLORY


Terug